Kuidas kujundada head akrüülakvaariumi

- 2022-05-05-

Kuigi polüetüleen, polüpropüleen,akrüülja fluorosüsinikplastid on tavaliselt mittetoksilised, kõige ohutum põhimaterjal võib olla klaas. Klaaskiudu on laialdaselt kasutatud. Kui see on korralikult valmistatud, pole see mürgine. Tihendusliimide hulka kuuluvad epoksüvaiku, polüvinüülkloriid, silikoonkummi (välja arvatud mõned värvitooted) ja neopreen. Metalle tavaliselt ei kasutata, eriti merevees, mis on väga söövitav. Roostevaba terast kasutatakse aga sageli selle madala toksilisuse tõttu, eriti mageveetaimedes.

Väike veepaakvõib olla klaasist ja kleepuva silikoonkummi kanderaam ei ole vajalik. Lisaks suurimale veepaakile võib igasuguste veepaakide kõige praktilisem tugimaterjal olla klaaskiud. See on kerge ja tugev, ei rikne ja seda saab kergesti töödelda mis tahes kujul. Kuigi puitu kasutatakse laialdaselt, on see kiiresti riknev ja koi söödud ning seda tuleb kaitsta. Raudbetoon, sealhulgas spetsiaalselt merevees kasutamiseks valmistatud segud, on suurte akvaariumide ehitamisel peamine tugimaterjal.

sissekaasaegsed akvaariumid, pannakse sageli kokku erineva suuruse ja kujuga paagid, et vältida mõne vanema ametliku akvaariumi "kalakasti" välimust. Veepaagi taga olev kolmemõõtmeline maastik loob kauguse illusiooni; Veepaagi asukoht võib olla looduslik keskkond või see võib olla täidetud või kaetud klaaskiuga, et imiteerida kõiki keskkondi. Kaasaegne akvaarium püüab näidata erinevate eksponeeritud kalade loomulikku elukeskkonda.

Poleeritud lehtklaas, karastatud poleeritud lehtklaas ja pleksiklaas on tavalised läbipaistvad materjalid. Poleeritud lehtklaasi kasutatakse tavaliselt ainult väikestes akvaariumites, sest nõrgaks muutudes puruneb see suurteks tükkideks. Üldine tava on varustada suured veepaagid 2–3 kihiga karastatud klaasiga. Isegi kui see on katki, piirdub see ühe klaasikihiga. Pleksiklaasi on lihtne kriimustada, kuid seda saab uuesti poleerida.

Abiseadmedveepaaksisaldab tavaliselt filtrit, õhupumpa, valgustit, elektroonilist termostaadiga juhitavat sukelsoojendit või muid jahutusseadmeid. Akvaariumis asetatakse veepaagid tavaliselt kokku, nii et seal võivad olla ühised filtrid ja temperatuuri regulaatorid. See võib sisaldada ka vee sterilisaatorit. Suurtes, mitme süsteemiga akvaariumides on siseruumide veevarustus- ja äravoolurajatised mõnikord väga keerulised, hõlmates erinevaid automaatjuhtimisseadmeid ja veekvaliteedi jälgimissüsteeme. Klaasist toruliitmikud (näiteks toruliitmikud, mida kasutatakse akvaariumi vee paisutamiseks ja tsirkuleerimiseks) on kallid ja haprad, mistõttu neid kasutatakse ainult siis, kui peab olema tagatud madal toksilisus. Laialdaselt kasutatavad on suurendamata PVC torud. Mõnikord kasutatakse ka klaaskiudtorusid ja epoksüvaiguga vooderdatud asbesttorusid, kuid pliitorudest ja kõvakummist torudest on loobutud. Rannakarbid ja kõrvitsad kasvavad torudes, kasutades merevett, mille tulemuseks on mudastumine. Ummistunud organismide puhul saab nende organismide kasvu vältida, kui kasutada kahte torukomplekti ja ühte komplekti igal teisel nädalal. Pärast toru kuivamist surevad mõned torus olevad organismid. Kui toru uuesti kasutatakse, pestakse need organismid välja.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)