Millised on akrüülist kalapaagi eripärad?

- 2022-05-05-

Seadeakrüülist kalapaakon palju seotud sellega, kas akrüülist kalapaak näeb hea välja.

Hea seade lisab akrüülist kalapaagi üldist ilu. Niisiis, kuidas saaksime akrüülist kalapaagile head seadistust teha?
Seejärel lubage mul tutvustada teile akrüülist kalapaagi komplekti.
Akrüülist kalapaagi haljastuse tegemiseks on palju võimalusi ja ma tutvustan lühidalt mõnda.
Esimene on kahepoolne seadistusmeetod: enamik neist on paigutatud kambritüüpi akvaariumi, mida saab vaadata mõlemalt poolt.

Essentials: Põhimõtteliselt on haljastuse põhiasjad samad, mis astmelise seadistusmeetodi puhul, kuid kuna arvestatakse mõlema poole vaatega, peab haljastuse tegemisel olema mõlemal poolel ilumeel. Akvaariumi keskjoont saab kasutada taustamuru istutamise positsioonina ning keskmist ja esiplaani muru mõlemale küljele, mis võib esile tuua maastiku kihilisuse ja ruumilisuse, eriti akvaariumis, mis ei ole väga lai. See tehnika võib isegi näidata kahepoolse maastikukujunduse lõbusust.

Siis on olemasakrüülist kalapaakkolmemõõtmeline veehaljastus: lisaks vees haljastuse nautimisele peab olema ka veepealne haljastus. Essentials: tavaliselt avatud akvaariumid koos ripplaevalgustitega suudavad paremini väljendada kolmemõõtmeliste veemaastike kasvu ilu. Kasutage keskkonnas rohkem vesiseid ja ujuvamaid veetaimi. Saate nautida vee ja veemaastike muutumise melu. Kolmemõõtmeline veehaljastuspaak on keerulisem haljastusmeetod, kuna see nõuab kõrgemat konfiguratsiooni ja haljastuse kujundamisel tuleb arvestada rohkemate probleemidega, mis on väga keeruline haljastusmeetod.

Ülaltoodud on sissejuhatus akrüülist kalapaagi seadistusmeetodisse. Hea välimusega akrüülist kalapaak muudab inimesed silmale meeldivaks ja parandab ruumi üldist mõju. Seega on akrüülist paakide jaoks kõige olulisem hea komplekt.


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)