Akrüülist saaste eemaldamise näpunäited

- 2022-04-29-


Kuidas eemaldada plekkeakrüülist tooted? Täna tutvustame järgmisi näpunäiteid:

1. Akrüülist ekraanialusel oleva mustuse saab puhtaks ja heledaks pühkida hambapastasse kastetud lapi või siidiga.
2. Valage kraanikaussi veidi vett, valage veidi šampooni ja segage, kasutage seda akrüülist ekraanialuse pühkimiseks – see näeb eriti puhas ja särav välja.
3. Kuiakrüülist ekraanalusel on vanad jäljed ja õliplekid, võid lapiga või vatiga veidi petrooleumi või valget veini tilgutada ning õrnalt pühkida, jääb särav ja puhas.
4. Kasutage pehmet lappi või pehmet paberit, leotage akrüülist kuvari alust alkoholi või likööri vees ja seejärel pühkige seda puhta lapiga, mis on kastetud kriidipulbrisse. See on väga puhas.
5. Kui kuldse servaga akrüülist vitriin on määrdunud, pühkige seda õlle või valge veini sisse kastetud rätikuga, et eemaldada mustus ning muuta see puhtaks ja säravaks.
6. Akrüülist vitriinaluse nühkimisel kandke esmalt kriidihalli vett või krohvipulbrit ja pärast kuivamist pühkige seda kuiva lapiga. Seda on lihtne mustust maha pühkida ja poleerida.
7. Akrüülist vitriinalus on määrdunud värvi ja mustusega, mida saab äädika abil kergesti maha pühkida.
8. Akrüülist väljapanekualusel on suur ala õliplekki. Esmalt puhastage bensiinijäätmega, seejärel puhastage pesupulbri või puhastuspulbriga ja seejärel loputage veega.
9. Pühkige tolm niiske lapiga maha, seejärel hõõruge ajaleht palliks ja hõõruge see akrüülist väljapanekualusele. Ajalehe tint võib akrüülist väljapanekualuse kiiresti pühkida.
10. Kasutage akrüülist ekraanialuse pühkimiseks sibulaviile, mis ei eemalda mitte ainult mustust, vaid ka väga heledaid.

11. Puhastage akrüülist väljapanekualust teejääkidega, et saavutada hea saastetõrjeefekt.



KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)