Kuidas eristada akrüüllehe kvaliteeti

- 2022-04-26-

Seal on nii palju kaubamärkeakrüülist tootedkuidas teha turul vahet heal ja halval? Õppime järgmistest meetoditest:
1. Vaatlusmeetod
Saate jälgida, kas akrüülpind on pleekinud või läige ei ole kõrge, samuti saate vaadata, kas akrüüllehe juhend on kooskõlas akti materjaliga, et hinnata, kas tegemist on tavalise materjaliga.
2. Põlemismeetod
Põletamiseks võite võtta väikese akrüülitüki. Kui see põleb kiiresti, tähendab see, et akrüüli kvaliteet on ebakindel.
3. Valguse ülekande meetod
Akrüüllehe läbimiseks saab kasutada valget valgust. Kvaliteetsel akrüülplaadil on kõrge valguse läbilaskvus ja see on pärast läbimist valge. Kui see on kollane või sinine, tähendab see, et kvaliteet pole hea.
4. Kleepimismeetod
Kaksakrüül lehtsaab omavahel kombineerida. Halva kvaliteediga akrüüle on pärast sulatamist raske eraldada. Hea kvaliteediga akrüüle on lihtne eraldada. Seetõttu saab selle katse abil eristada akrüülplaatide kvaliteeti.


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)