Millised on akrüülist kalapaakide kasutamise eelised?

- 2022-04-26-

Tavaolukorras on enamik meie kasutatavatest kalakultuuri anumatest klaasist akvaariumid, mis näevad ilusad ja atmosfäärilised. Kuid on sama läbipaistev kalakultuuri anum, mis on ka akrüülist kalapaak.Akrüülist kalapaakon tegelikult omamoodi pleksiklaas ja sellel on ka suurem läbipaistvus. Ma arvan, et see asi on tegelikult rohkem nagu plastikust kalapaak. Mis vahe on klaasist kalapaagil ja akrüülist kalapaagil? Tegelikult on nende kahe materjali vahe ikka väga suur.
Usaldusväärne kalapaak vastab enamikule teie vajadustest. See laseb valgusel vabalt läbi pääseda ja veelainete turbulentsi näidatakse jäägitult. Dekoratiivkalade värvuses pole hälbeid ja isegi õrn tekstuur igal kalasoomusel on selgelt näha.
Kuid halva kvaliteediga kalapaagid on nagu vananevad lilled. Nad on õitsemise ajal ilusad ja meeldivad ning nende värvus on tuhm ja kaotab pärast närbumist isegi oma ilu.
Kalapaak ei ole kiiresti liikuv tarbija, kuid aja jooksul tekivad väikesed probleemid. Hea materjali ja töökvaliteediga akvaariumid on tavalistest paakidest kallimad. Igapäevane kasutuskogemus on tavalistest akvaariumidest palju parem ja kasutusaeg veidi pikem. Kes ei tahaks endale, kes on pikka aega kala pidanud, päris akvaariumi osta?
Turul on kaks populaarset kalapaagi materjali, akrüülist kalapaak ja supervalge kalapaak. Akrüül on veidi odavam, kuid supervalge hind on kõrgem. Hinnataset näitab ilmekalt kasutajakogemus.
Akrüül on kalapaakmaterjal, mida paljud artiklid tungivalt soovitavad. Sellel on kerge kaal, hea valguse läbilaskvus, tugev plastilisus ja vastupidavus purunemisele. Kui otsite sellist paagi materjali, on akrüülist kalapaak hea valik.
Tegelikul kasutamisel võite harva mainida selle kõrget kvaliteeti, sest järgmised puudused tekitavad inimestes tunde, et see pole seda raha väärt.
Akrüüli saatuslik puudus on kriimustusohtlikkus. Kasutage vetikakaabitsat, et puhastada paagi seinal olevad vetikad, mis jätavad seinale pisikesed jäljed. Neid jälgi ei saa parandada ja need jäävad paagi seinale pikka aega ja suurenevad pidevalt, mis mõjutab tõsiselt dekoratiivväärtust.
Vananemine on veel üks vastuvõetamatu defekt. Akrüül on pleksiklaasi tüüp. Põhiline erinevus akrüülklaasi ja tavalise klaasi vahel seisneb materjalis.
Akrüüli vananemiskiirus on palju kiirem kui tavalisel klaasil ning vananev akrüülklaas muutub kollaseks ja muutub rabedaks. Habras tähendab kergesti purunevat. Seega on pragunemine kolmas defekt, eriti suurte kalapaakide puhul.
Akrüül on algselt korrosioonikindel, kuid vesi ja leelised kogunevad silindri seinale veepinnal, moodustades valgeid laike. Kui valite merepaagi, on see nähtus ilmsem. Seega on küsimus selles, et silindri seina mitte kriimustada, millist meetodit kavatsete kasutada sageli esineva vee ja leelise eemaldamiseks?
Akrüülil on tugev plastilisus ja see on kuumpainutussilindrite peamine materjal. Kuid ka sel põhjusel on see ka lihtne deformeeruda. Kui te Lajini ei tee, võib see mõne aasta pärast deformeeruda. Kuid selliste probleemide tekkimiseks peate veenduma, et olete mitu aastat sama kalapaaki kasutanud.

Kõigel on kaks poolt. Kuigi ülivalge silinder on grammist raskem ja seda on kergem murda, on sellel hea valguse läbilaskvus ja see suudab näidata veestseeni rikkalikku valgust, varju ja värvi, nii et see on nauditavam.


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)