Mida peate teadma enne akrüülist kalapaagi ostmist

- 2022-04-25-

Kas akrüüli saab kasutada akvaariumina? Jah, saate teha ka väga suuri akvaariumi, näiteks ookeanimaailmas suure kalapaagi. Akrüülist paake ei ole veel laialdaselt populariseeritud ja need on endiselt nišiveetoode. Kogu kalapaak on läbipaistev ja ilma liigenditeta, mis on ilusam ja turvalisem kui tavalised klaasist kalapaakid. See kaalub alla ühe viiendiku klaasist kalapaagist.
Akrüülist kalapaagi põhiomadused
1. Võrreldes tavaliste klaasist kalamahutitega on akrüülist paakidel parem ilmastikukindlus, happe- ja leeliskindlus ning tugevam isolatsioon.
2. Valguse läbilaskvus on hea, kuni 93%. Samas on akvaariumi valgustugevus väiksem, mis võimaldab elektrit paremini säästa.
3. Akrüülist kalapaakidel on tugev löögikindlus, kuusteist korda suurem kui tavalistel klaasist akvaariumidel, ja nende kasutusiga võrreldes sarnast tüüpi paakidega.
4. Võrreldes sama tüüpi akvaariumidega on akrüülist akvaariumid kergemad, klaasist poole väiksemad ning tavaliste akvaariumidega võrreldes ilusamad ja värvilisemad.
5. Kuju muutub suuresti, plastilisus on tugevam ja töötlemist on lihtne kujundada.
6. Akrüülist kalamahutidon lihtsamini puhastatavad ja mugavam hooldada kui tavalisi paake. Neil on tugevam ilmastikukindlus, suurem nimipehmus, parem läige ja madalad temperatuurid.
7. Akrüülist kalamahutid on kulumiskindlamad ja ei rikne kiiresti.


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)