Mis on reklaamakrüül ja selle kasutamine

- 2022-04-25-

Akrüülist tootedsisaldab akrüülplaati, akrüülplastosakesi, akrüülist valguskasti, silti, akrüülvanni, akrüülist tehismarmorit, akrüülvaiku, akrüül (lateks) värvi, akrüülliimi ja nii edasi.

Ühineakrüülist tootedon akrüültooted, mis on valmistatud erinevatel töötlemismeetoditel sellistest toorainetest nagu akrüülgraanulid, plaadid või vaigud ning kombineeritud erinevate materjalide ja funktsioonidega varuosadega. Mis puutub akrüülkiududesse, siis akrüülpuuvill, akrüüllõng ja akrüülnailon, mida tavaliselt kuuldakse, viitavad akrüülhappest polümeriseeritud keemilistele kiududele, mis ei ole akrüültoodetega seotud.

Nende hulgas väidavad inimesed seda sageliakrüülplaaton polümetüülmetakrülaadi (PMMA) plaat, mis polümeriseeritakse "metüülmetakrülaatmonomeeriga (MMA)". Või pressitakse see akrüülgraanulitest läbi ekstruuderi. Varem oli plaat üldtuntud pleksiklaasina. Akrüül on tuletatud inglise keelest akrüülist, mis tähendab orgaanilisest ühendist MMA valmistatud PMMA plaati. Selle läbipaistvus ja valguse läbilaskvus on nagu klaas. Kõiki läbipaistvast plastist, nagu PS, PC või kehvemast ringlussevõetud MMA-st valmistatud plaate nimetatakse ühiselt pleksiklaasiks. Eristamiseks nimetatakse kvaliteetsest puhtast MMA-st valmistatud PMMA-plaati akrüülplaadiks, et eristada seda üldisest pleksiklaasist.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)