Ettevaatusabinõud akrüülist kalapaagi ostmisel

- 2022-04-25-

Ostes anakrüülist kalapaak, pöörake tähelepanu sellele, kas kalapaagi pinnal on kriime, kriimustusi, mügarikke, keerisesid, pinna kokkutõmbumise jälgi (eriti nurkades), pragusid, täkkeid, hallitust, leelisplekke, veeplekke ja plaadi keskel. Ilma mullide ja võõraste lisanditeta.

Akrüülist kalapaagi hooldamise kohta ütleme kõige sagedamini, et te ei saa harja otse kasutada. Niisiis, kuidas ma saan sellest hoolida, kui ma ei saa pintslit kasutada?
Puhastamine: Üldiseks tolmutöötluseks võib seda otse veega loputada või niiske lapiga puhastada ja seejärel pehme lapiga pühkida. Kui pind on õline, võid lisada vett pehme pesuvahendiga ja nühkida seda pehme lapiga.

Vahatamine: tehaakrüülist kalapaaksärav ja särav, võite eesmärgi saavutamiseks kasutada vedelat poleerimisvaha ja pühkida seda ühtlaselt pehme lapiga.
Poleerimine: kui toode on kriimustatud või pind ei ole tugevalt kulunud, võite proovida kasutada poleerimismasinat (või autovahatajat), et paigaldada riidest ratas, kasta sobivas koguses vedelat poleerimisvaha ja poleerida seda ühtlaselt, et parandada.

Kuidas valida filtrisüsteemi
Üldiselt, kunasuured akrüülist kalamahutidomavad suuremat veekogu kui tavalised majapidamises kasutatavad kalamahutid, need tuleb varustada vastava päästesüsteemiga. Tegelikult, olgu tegemist väikese majapidamises kasutatava kalapaagiga või suure veekoguga akvaariumis, on erinevate elumärkide säilitamise eesmärgi saavutamiseks vaja mitmeid seadmeid.

Suure akrüülkalapaagi elujõuline süsteem koosneb üldiselt vereringesüsteemist, steriliseerimissüsteemist ja biokeemilisest süsteemist. Iga süsteem moodustab üksteisega terviku ja töötleb ühiselt kalade ellujäämisel tekkivaid jäätmeid. Erinevate kalade ja veeorganismide puhul on elu säilitava süsteemi konfiguratsioon väga erinev. Vajalik on kujundada sobiv elu hoidev süsteem vastavalt erinevate organismide eluomadustele ja ellujäämisvajadustele. süsteem.

Suuremahulised akrüülkalapaagid on väga spetsialiseerunud ja neid peavad kasvatama professionaalsed üksused, näiteks akvaariumid. Vastav elupäästesüsteemi investeering on üsna suur ja samas nõuab ka kõrgeid erialaseid teadmisi. Akvaariumi tavaliste päästevahendite hulka kuuluvad valguseparaatorid, osoonigeneraatorid, biokeemilised filtrid, aktiivsöefiltrid ja muud seadmed


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)