Reklaami akrüüli klassifikatsioon

- 2022-04-25-

Akrüülist valuplaat(reklaamakrüül): kõrge molekulmass, suurepärane jäikus, tugevus ja suurepärane keemiline vastupidavus. Seda tüüpi plaate iseloomustab väike partii töötlemine, võrreldamatu paindlikkus värvisüsteemis ja pinnatekstuuri efektis, täielikud toote spetsifikatsioonid ja sobivad erinevateks erieesmärkideks.

Akrüülist pressitud plaat(reklaamakrüül): võrreldes valatud plaadiga on ekstrudeeritud plaadil madalam molekulmass ja nõrgemad mehaanilised omadused. See omadus soodustab aga painutamist ja termovormimist ning soodustab kiiret vaakummullide moodustumist, kui tegemist on suuremõõtmeliste plaatidega. Samal ajal on ekstrudeeritud plaadi paksuse tolerants väiksem kui valatud plaadil. Kuna ekstrusioon on suuremahuline automaatne tootmine, on värvi ja spetsifikatsiooni kohandamine ebamugav, mistõttu on toote spetsifikatsioonide mitmekesisus piiratud.

Akrüülplaatide materjalide klassifikatsioon Hiinas jaguneb peamiselt kolme kategooriasse (reklaamakrüül): esiteks imporditud plaat; Teiseks, Taiwani kapitali juhatus; Kolmandaks kodumaine juhatus. Nende erinevus seisneb kasutatud tooraine päritolus ja (MMA) puhtuses. See on ka võti plaatide kvaliteedi ja hinna määramisel.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)