Tutvustage akrüültoodete töötlemismeetodit

- 2022-04-25-

Kuidas töödeldaakrüülja millised on töötlemise tehnikad? Laserlõikamine on puutevaba lõikamismeetod. Laserlõikav akrüül võib akrüüli soovi korral erineva kujuga lõigata. Sellega saab lõigata tähemärke, pilte ja seda saab kasutada mööbli jms jaoks. Laserlõikamise kasutamine alglaadimisel võib kasutada akrüüli erinevate logode, sealhulgas segaste piltide jms tegemiseks, millel on reklaamitööstuses väga oluline roll ja orientatsioon. Akrüüllõikamine on kõige levinum protsess laserlõikamisel ja akrüüli sisselülitamisel.
Akrüülsaab ka otse augustada. Võrreldes klaasiga on akrüülil väga head mehaanilised töötlemisomadused. Laserlõikamise ja mulgustamise kasutamine on väga suure montaažitäpsusega. Peate ainult arvutis pilte tegema. Arvuti augustas akrüüli.
Akrüülil endal on kõrge läbipaistvus. Akrüüli poleerimine muudab selle kristallilaadseks suure läbipaistvuse. Poleeritud akrüül on väga sile ja väga tänuväärne. Seda saab kasutada mitmesuguste käsitööde jaoks. Akrüülmaterjal sulab temperatuuril 70–100 ° ja seda kuumust saab kasutada akrüüli kuju muutmiseks, sealhulgas ebakorrapärase kujuga.
Akrüülist kuumpainutamist saab teha erineval viisil. Paljusid akrüüllehti saab kuuma painutamiseks ja vormimiseks asetada korraga kuuma painutusmasina komplekti ja vormida vormi. Enamik kuumpainutamist läbib ainult ühe või paralleelse kuumpainutamise. Kuumpainutamise vaatenurka saab fikseerida vastavalt vaatepunkti juhtimise vajadustele.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)