Mida teha, kui akrüülist kalapaak on kogemata kriimustatud?

- 2022-04-25-


Akrüülist kalapaakkriimustusi, ärge muretsege, tegelikult on akrüülist akvaariumi kriimustusi suhteliselt lihtne puhastada ja lahendada võrreldes klaasist paagi kriimudega. Kuni kriimud ei ole väga sügavad, saab neid hõlpsasti käsitsi käsitleda.
Õppige akrüülist kalapaagi õiget kriimustamist.
Järgmisena valmistame ette järgmised üksused demonstreerimiseks:

1. Kaks akrüülist puhastus- ja hooldusgeeli.
2. Puuvill poleerimine.
3. On ka paberteipe.

Loputage kalapaaki puhta veega, kuivatage veepiisad mõne minuti jooksul puhta puuvillase lapiga ja seejärel kriimustage sihtraami teibiga.

Pigistage abrasiivne liim poleeritud puuvillale või pigistage see akrüülpinnale

Alustage raami poleerimist, ärge unustage poleerida seda ringikujuliselt, kui tunnete, et abrasiivist ei piisa, täitke see lihtsalt ja jätkake poleerimist.

Peale lihvimist puhasta pinnaveski puhta veega, kuid pind on siiski õline. Võite kasutada sõrmi, et loputada väga väikese koguse neutraalse kreemiga. Pärast viimistlemist loputage ja kuivatage puhta veega. Sellega saavutatakse suur edu.

Nõuanded: Akrüüllihvimist kasutatakse peente kriimustuste niiskustöötluseks. Kui tegemist on sügava kriimuga, võib selle kõrvaldamine võtta kauem aega. Vaja võib minna väikest veski.

Muidu peavad käed nii hapud olema, nagu sööks sidrunit, nii et ah, vali akvaariumi puhastamiseks vahendid hoolega ja jälgi, kas puhastuses pole liiva ja kive.

Klaasist kalapaakidel olevad kriimud on tülikad. Kui teil pole kodus elektrilisi tööriistu, peate väikeste või sügavate kriimustuste eemaldamiseks kasutama elektritööriistu.


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)