Kuidas tulla toime akrüüllehe paindeprobleemiga

- 2022-04-25-

Kuidas lahendada paindeprobleemiakrüül leht? Vertikaalne lihvimismeetod Pärast vardakujulise pleksi või paksu plaadikujulise pleksiklaasi liimimist lihvitakse ja poleeritakse see otse lihvkettal. Sellel meetodil ehitatud käsitöö sarnaneb teatud tüüpi skulptuuriga, mis koosneb värvilistest nominaalvormidest, moodustades ainulaadse kunstilise kuvandi.

Katkestatud lihvimismeetod: kattuge ja kleepige plaadikujuline pleksiklaas kokku, Haikou korterimudel, ning seejärel lõigake ja lihvige osa otse, et moodustada. ThepleksiklaasistSelle meetodiga valmistatud käsitöö võib saada muutuva värvi ja loomuliku lihtsuse efekti. Postitamisviis: Pärast pleksiklaasi teatud kujuliseks lõikamist kinnitage see tasasele pinnale.

Mosaiikmeetod: lõigakeakrüül lehterinevatest värvidest meile vajalikesse geomeetrilistesse kujunditesse ning seejärel inkrusteerige ja ühendage need põhjaplaadile. See meetod nõuab tihedat splaissimist ning teravaid servi ja nurki, et värv oleks intensiivne ja integreeritud. Kuumutamise meetod: Töötle pleksiklaas teatud kujuni, kuumuta pleksiklaasi ning valmista ja sõtku pleksiklaas otse käsitsi.

Need meetodid eeldavad, et neil peaks olema kompositsioonist eelnevalt hea ettekujutus, nad peaksid olema väledad ja lööma, kui triikraud on kuum. Selle meetodiga tehtud käsitöö eelisteks on paksud jooned ja lihtsad pildid. Pärast pleksiklaasplaadi kuumutamist moodustatakse see vormis kuumpressimise teel. Sellel modelleerimismeetodil valmistatud käsitöö on lihav, kõverjooneline, tugev ruumiline ja mõjub reljeefselt. Kuumpressimisvormi saab vormida puidu ja mördi abil, seejärel kasutatakse isa- ja emavormina valatud pliid, 3lianmaterjale ja kipsmaterjale. Orgaanilist klaasi saab peale kuumutamist pressida.


KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)