Lisateavet akrüülklaasi tooteomaduste kohta

- 2022-04-25-

Akrüülklaasomab silmapaistvat induktiivse mehaanika funktsiooni ja on üldiste plastide esirinnas. Tõmbe-, painde- ja kokkutõmbumistugevused on kõik suuremad kui polüolefiinidel ja kõrgemad kui polüstüreenil, polüvinüülkloriidil jne ning selle löögikindlus on halb, kuid see on ka pisut parem kui polüstüreen. Valatud hulgipolümmeriseeritud polümetüülmetakrülaadi leht (nagu kosmoselennukite pleksiklaasist leht) on suurema tõmbe-, käänulise ja kahaneva mehaanilise funktsiooniga ning võib ulatuda tehniliste plastide, nagu polüamiid ja polükarbonaat, tasemele.

Üldiselt võib polümetüülmetakrülaadi tõmbetugevus ulatuda 50–77 MPa ja paindetugevus 90–130 MPa. Nende funktsionaalsete andmete ülempiir on jõudnud mõne tehnilise plastini või isegi ületanud selle. Katkene pikenemine on vaid 2%-3%, seega on mehaanilised omadused põhiliselt kõvad ja rabedad plastid.

See on sälgutundlik ja pinge all kergesti purunev, kuid murd ei ole nii terav ja ebaühtlane kui polüstüreen ja tavaline klaas. 40°C on sekundaarne üleminekutemperatuur, mis on võrdne temperatuuriga, mille juures rippuv metüülrühm hakkab liikuma. Kui see ületab 40°C, paraneb materjali vastupidavus ja elastsus. Polümetüülmetakrülaadil on madal pinnakõvadus ja seda on lihtne kriimustada.


Polümetüülmetakrülaadi kuumakindlus ei ole kõrge. Kuigi selle klaasistumistemperatuur ulatub 104 °C-ni, varieerub maksimaalne pidev töötemperatuur sõltuvalt töödeldava detaili tingimustest 65 °C ja 95 °C vahel ning kuumuse moonutamise temperatuur on umbes 96 °C (1,18 MPa), Vicat pehmenemine temperatuur on umbes 113 ° C

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)