Tehke kokkuvõte akrüüli eelistest ja puudustest

- 2022-04-25-

AkrüülKasutusala: arhitektuuriline kasutus: vaateaknad, helikindlad uksed ja aknad, valgustusvarjud, telefonikabiinid jne. Reklaamikasutus: valguskastid, sildid, sildid, vitriinriiulid jne. Kasutamine transpordis: rongide, autode ja muude sõidukite uksed ja aknad, jne Meditsiiniline kasutus: beebiinkubaatorid, erinevad kirurgilised meditsiiniseadmed Tsiviiltarbed: vannitoatarbed, käsitöö, kosmeetika, klambrid, akvaariumid jne.
Tööstuslik kasutus: instrumentide pinnapaneelid ja kaitsekatted jne. Valgustuskasutus: luminofoorlambid, lühtrid, tänavalambivarjud jne. Kasutusalad: hotellid, kaubanduskeskused, tööhooned, klubid, villad, muuseumid, arstiabi, haridus, toitlustus, näitused , jne Kasutusalad: laed , integreeritud laed, vaheseinad, ekraanid, lükanduksed, läbipaistvad seinad, hotellimööbel, töömööbel, baariletid, valgustid, lühtrid, sildid, sildid, põrandad, maastikud jne.
Akrüülmaterjalide eelised ja puudused Tugevused: Akrüül on head uut tüüpi materjalid, millest saab pärast keraamikat toota sanitaartehnikat. Võrreldes traditsiooniliste keraamiliste materjalidega, on akrüülil lisaks võrratult suurele heledusele järgmised eelised: hea vastupidavus, seda pole kerge murda; tugev parandatavus, seni kuni pehme vaht on hambapastasse kastetud, saab sanitaartehnikat puhastada; tekstuur on pehme, talvel pole kibedust.
Värvid on erksad, mis rahuldavad erinevate isiksuseotsingute tasemeid. Akrüüli kasutamine kraanikausside, vannide ja tualettruumide valmistamiseks pole mitte ainult stiilne, vastupidav, vaid ka keskkonnasõbralik. Kiirgus on peaaegu sama, mis inimkeha enda luude kiirgus.Akrüül sanitaartehnikanõud ilmusid Ameerika Ühendriikides juba varem ja see on moodustanud üle 70% kogu rahvusvahelisest turust.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)