Akrüüli kasutamine

- 2022-04-22-

1. Akrüülist tooted hõlmavadakrüülist lehed, akrüülplastist graanulid, akrüülist valguskastid, sildid, akrüülvannid, akrüülist tehismarmor, akrüülvaik, akrüül(lateks)värv, akrüülliimid jne, väga erinevate toodetega.
2. Akrüültooted, mida inimesed tavaliselt näevad, on akrüültooted, mis on kokku pandud sellistest toorainetest nagu akrüülgraanulid, plaadid või vaigud erinevate töötlemismeetodite abil ning millel on erinevatest materjalidest ja funktsioonidest erinevad osad. Mis puudutab tavaliselt kuuldud akrüülkiudu, akrüülpuuvilla, akrüüllõnga, akrüülnailonit jne, siis see viitab akrüülhappe polümerisatsioonil valmistatud keemilistele kiududele ja sellel pole akrüültoodetega mingit pistmist.
3. Nende hulgas onakrüül lehtmida inimesed sageli räägivad, on polümetüülmetakrülaadi polümeerne metüülmetakrülaat (PMMA), mis on polümeriseeritud "metüülmetakrülaadiga (MMA)". Või pressitakse see akrüülgraanulitest läbi ekstruuderi. Varem nimetati plaati tavaliselt pleksiklaasiks. Akrüül on tuletatud inglise keelest akrüülist, mis tähendab orgaanilisest ühendist MMA valmistatud PMMA plaati. Selle läbipaistvus ja valguse läbilaskvus on nagu klaas. Kõiki läbipaistvast plastist (nt PS, PC jne) või kehvemast taaskasutatud MMA-st valmistatud plaate nimetatakse ühiselt pleksiklaasiks. Eristamiseks nimetatakse kvaliteetsest puhtast materjalist PMMA plaati MMA akrüülplaadiks, et eristada seda üldisest pleksiklaasist.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)