Akrüüli uusim rakendus

- 2022-04-21-

Akrüülist mööbelilmus esmakordselt Euroopas ja arenes välja 1990. aastatel. Alles 21. sajandil saavutas akrüülmööbel märkimisväärse arengu.

Tipptasemel hotellides ja villades võib kodukaunistamise vallas näha akrüülmööblit.

Akrüüllaud Alates esimesestakrüül leht1920. aastal Saksa firmas Rohm & Haas toodetud akrüüli kasutamine on muutunud üha ulatuslikumaks. Akrüülmööbel ilmus esmakordselt Saksamaal. 1941. aastal tuli ühel Saksa käsitöödisaineril aksessuaare kujundades ootamatu mõte. Kui akrüüli saab kasutada mööbli materjalina, oleks see ideaalne.

Akrüülmööbel ilmus esmakordselt Euroopas ja arenes välja 1990. aastatel. Akrüülmööbel on saavutanud märkimisväärse arengu alles 21. sajandil. Akrüülmööblit võib kodukaunistamise valdkonnas näha tippklassi hotellides ja villades.
Akrüülist laud

Alates sellest, kui Saksa firma Rohm & Haas tootis 1920. aastal esimese akrüüllehe, on akrüüli kasutamine muutunud üha ulatuslikumaks. Akrüülmööbel ilmus esmakordselt Saksamaal. 1941. aastal tuli ühel Saksa käsitöödisaineril aksessuaare kujundades ootamatu mõte. Kui akrüüli saab kasutada mööbli materjalina, oleks see ideaalne. Nii kujundas ta kohvilaua kujundusjoonise, kasutades materjalina akrüüli. Tianhou tegi kohvilaua. Välimus oli täiuslik, nagu ta algselt eeldas, kuid struktuurne disain oli puudulik. Nii kaugel,akrüülmööbelsündis.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)