Akrüültoodete liimimismeetod

- 2022-04-21-

Sidumineakrüülist tootedon akrüüli töötlemisel väga kriitiline protsess. Kuidas näidata pleksiklaasi selgeid ja läbipaistvaid omadusi, kajastada akrüülist tubaka- ja alkoholipakendite käsitöö väärtust ning maksimeerida akrüülist valmistatud käsitöö kvaliteeti ja maitset. Liimimistehnoloogia saab pöördelise rolli.
Pleksiklaasist paneelide nakkumist mõjutavad peamiselt kaks aspekti, üks on liimi enda rakendatavus; teine ​​on sidumisoskus.
Sise- ja välisturgudel on palju liime, neid on peamiselt kahte tüüpi, üks on kahekomponentne, näiteks universaalne liim, epoksüvaik; teine ​​on ühekomponentne, näiteks CHCl3 (kloroform). Üldiselt ühendatakse kahekomponendilised liimid kõvastumisreaktsiooni kaudu ja ühekomponendilised liimid on lahusti lõplik lendumine, et saavutada side.
Kahekomponendilist liimi iseloomustab hea nakkuvus, mullide puudumine, valgendamine ja kõrge tugevus pärast liimimist. Puuduseks on see, et operatsioon on keeruline, raske, pikk kõvenemisaeg, aeglane kiirus ja raske kohandada masstootmise nõuetele. Üldist ühekomponentset liimi iseloomustab kiire kiirus ja see suudab vastata masstootmise tehnoloogilistele nõuetele. Puuduseks on see, et liimitud toodetel on kerge mullid tekitada, neid on kerge valgendada ja neil on halb ilmastikukindlus, mis mõjutab otseselt pleksiklaasist toodete toimivust. Väline ilu ja tootekvaliteet, seega pleksiklaasist toodete töötlemisel, kuidas valida sobiv liim, et parandada toote klassi ja klassiakrüülist tootedon suur probleem, mis tuleb kõigepealt sidumisprotsessis lahendada.
Lisaks on väga olulised ka sidumisoskused. Siin on mõned levinumad sidumisprotsessid ja nende tegeliku kasutuskogemuse lihtne analüüs.
1. Põkkühendus: asetage kaks pleksiklaasist plaati, mis tuleb horisontaalselt ühendada, tööplatvormile, sulgege need ja kleepige põhjale teip, jättes liimi pealekandmiseks vahe, mis ei ületa 0,3 mm. Kasutage süstalt, et süstida liim ühtlaselt ja aeglaselt ühelt poolt pilusse, kuni see on täielikult täidetud. Pärast täielikku kõvenemist eemaldage teip.
2. Fassaadi liimimine: Fassaadi liimimine on kõige laialdasemalt kasutatav liimimistehnoloogia, mida kasutatakse laialdaselt erinevate pleksiklaasist IT elektrooniliste digitaalsete kuvaritoodete tootmisel. Esmalt pühkige liimitav pind puhtaks. Liimimise saavutamiseks on kõige parem kasutada põhivormi, et liimitud objekt ei väriseks, mis on kasulik liimimise kvaliteedi parandamiseks. 3mm paksust pleksiklaasist plaati saab liimida peenikeste metalltraatidega. Ühenduse saab lõpule viia kapillaartegevusega. Metalltraate saab enne liimi kõvenemist välja tõmmata või kasutada liimimiseks kleeplinti ja seejärel liimi. .
3. Kaldliim: liimimiskald peab kasutama 90-kraadist nurka ja muud profileerimist, et vältida liimitava pinna nihkumist. Liim tuleb peale kanda ühtlaselt ja aeglaselt. Kaptenit saab eemaldada alles pärast selle täielikku kõvenemist.
4. Tasapinnaline sidumine: Tasapinnaline sidumine on spetsiaalne sidumismeetod. Kõigepealt pühkige kleepuv pind puhtaks ja asetage see horisontaalselt ning valage sellele sobiv kogus liimi. Asetage teise pleksiklaasi üks külg diagonaalselt liimiga kaetud pleksiplaadiga kokku, seejärel asetage see ühtlaselt ja aeglaselt alla ning eemaldage mullid ühelt küljelt, et sidumine oleks lõpule viidud. Pleksiklaasi liim võib pleksiklaasi pinda kulutada ja jätta raskesti eemaldatavaid jälgi. Seetõttu võite liimimist mittevajavate osade kaitsmiseks kasutada isekleepuvat teipi. Rasv, tolm või poorid takistavad liimi ühtlast pealekandmist ja jätavad mullid. Liiga väikese koguse liimi kasutamine toob liimi kokkutõmbumisel õhku sisse. Otsene puhumine põhjustab liimimispinna servade valgeks muutumist liimi lendumise tõttu. Siseruumide niiskus, temperatuur jne mõjutavad otseselt pleksiklaasist paneelide nakkumist.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)