Läbipaistev bassein, kasutades akrüülmaterjali eeliseid

- 2022-04-21-

Täna loetleme
1. Värvitu ja läbipaistevakrüülleht, mille valguse läbilaskvus on üle 93%.
2. Sellel on tugev kohanemisvõime looduskeskkonnaga. Isegi kui see on pikka aega päikesevalguse, tuule ja vihma käes, ei muuda see oma jõudlust. Sellel on hea vananemisvastane toime ja seda saab ohutult kasutada õues. See ei garanteeri kollaseks muutumist 15 aasta jooksul. .
3. Hea töötlemisvõime, sobib mehaaniliseks töötlemiseks ja hõlpsaks termovormimiseks.
4. Mittetoksiline, kahjutu ka pikaajalisel kokkupuutel inimestega. Põlemisel tekivad aga formaldehüüd ja vingugaas.
5. Tugev löögikindlus, kuusteist korda suurem kui sama paksusega karastatud klaasil. Igas inseneriprojektis on ohutus esikohal.
6. Suurepärane isolatsioonivõime.
7. Kerge kaal, poole kergem tihedus kui tavaline klaas ning väiksem koormus hoone konstruktsioonile ja toele.
8. Tugev plastilisus, suur kujumuutus, lihtne töötlemine ja vormimine.
9. Taaskasutatava määr on kõrge. Taaskasutatud akvaariumi akrüülplekk lagundatakse ja puhastatakse spetsiaalse protsessiga ning see on suurepärane materjal dekoratiivse akrüüllehe valmistamiseks, mida tunnustab kasvav keskkonnateadlikkus.

10. Mugav hooldus, lihtne puhastada, vihma saab puhastada loomulikult või nühkida leeliselise seebi ja pehme puuvillase lapiga.

KINGSIGN® AKRÜÜLon spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüültunnelile, akrüülist merehallile, akrüülakvaariumile, akrüülist basseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüülliimile, akrüülliimile, kumerale akrüüllehele, suuremahulistele akrüülplaatidele lehtede paigaldusteenus. üksikasjade saamiseks konsulteerige: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)