Hotelli akrüülist välibassein

- 2021-09-28-

Kui viibite hotelli akrüülist välibasseinis, saate vaadata avamaale ja horisont on piir taeva ja maa vahel. Looduslikud jooned taeva ja maa vahel tõusevad ning linna kontuur asendab maapinda ja loob uue ristmiku taevalaotusega.


Kui õhtupäike ületab silueti, paistab see näole, värvilised tuled hakkavad paistma ning värvilised taevalauad peegelduvad taevas, ilusad ja vapustavad, andes inimestele vaimse jõu. "Peegelilled ja vesi ei lõpe kunagi. Tõuse üles päikest, kuud ja tähti nautima."


Hotell asub kesklinnas. Loodud akrüülist välibassein, kust avaneb vaade kogu linnapiirkonna suurepärasele maastikule. Kogu linn on erinevates vormides ja täis elegantsi

Kaasaegse arhitektuuri särava tähena on akrüülbasseinide ainulaadne võlu saanud puhkusel ja elus elavate inimeste uueks lemmikuks. Üha enam hotelle, kodumajutusi, villasid ja tipptasemel avalikke kohti on hakanud tähelepanu pöörama akrüülbasseinidele, akrüülist välibasseinide kuurortidele nagu Hainan Atlantis Hotel, Bali Ubud Hanging Garden Hotel, Santorini Hotel Kreekas, Hainan Haitangi laht Sunshine One hotellist jne on saanud üksteise järel kuulsuste veebipõhised registreerimiskohad. Ja akrüülist välibasseini integreerimine arhitektuurilisse disaini on disaineri hing;



KINGSIGN ACRYLIC on spetsialiseerunud igasugustele akrüüllehtedele, akrüülaknale, akrüülitunnelile, akrüülist meresaalile, akrüülist akvaariumile, akrüülbasseinile, akrüülist kalapaagile, akrüülist pooltoodete töötlemisosadele, akrüül-sidumisakrüülliimile, kaardus akrüüllehele, suurtele skaala akrüüllehtede paigaldusteenus. Üksikasjade saamiseks võtke ühendust: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)